ATENCIÓ: comença la Lliga 2010

Aquest diumenge, 10 de gener, comença la Lliga de barris de Vic 2010.

La primera jornada es juga a la Calla a 2/4 d'11 del matí. La resta del calendari és el següent (alerta que hi ha alguns canvis!):

1a jornada: 10 de gener. La Calla
2a jornada: 31 de gener. El Remei
3a jornada: 14 de febrer. El Sucre
4a jornada: 28 de febrer. Santa Anna
5a jornada: 14 de març. L'Horta Vermella
6a jornada: 11 d'abril. Carrer de Gurb
7a jornada: 25 d'abril. Sant Llàtzer
8a jornada: 9 de maig. Club Patí
9a jornada: 30 de maig. La Serra
10a jornada: 6 de juny. Plaça Major

Extracte del reglament

- Els equips poden estar formats de qualsevol nombre de jugadors, amb un mínim de 7.
- Es poden inscriure nous jugadors en qualsevol jornada, sempre que paguin la quota d'inscripció i no estiguin ja inscrits en un altre equip.
- La quota d'inscripció és de 10 euros i dóna la condició de soci de Vic Bitlles per a l'any 2010
- Cada equip ha de tenir un responsable, que forma part del comitè de competició i que s'encarrega dels tràmits d'inscripció dels jugadors.
- Els equips són de 5 jugadors i les partides es juguen a tres rondes. Si en alguna jornada un equip no disposa dels 5 jugadors, haurà de jugar amb els que tingui i perdrà les tirades dels jugadors que li faltin.
- Els equips rebran uns punts cada jornada segons la classificació que obtinguin, del primer al darrer: 20, 16, 14, 12, 10, 9, 8, 7, 6, 5...
- Amb aquests punts s'establirà la classificació general de la lliga. Els empats es resoldran primer amb les puntuacions totals aconseguides en les partides i segon amb el nombre total de bitlles. Si encara hi hagués empats es resoldrien amb una tirada.
- La classificació individual tindrà en compte la mitjana de punts totals aconseguits per cada jugador, més 1'5 punts per cada jornada que hagi jugat.
- El reglament complet estarà penjat a la web de la lliga perquè tothom el pugui consultar.